Tot a punt per a una revetlla diferent

Dimarts, 23 de juny de 2020 a les 09:45

Malgrat estar en fase de “represa”, aquest Sant Joan serà diferent

Tot i que ja estem immersos en la fase de “represa”, aquesta revetlla de Sant Joan estarà també condicionada per la pandèmia. Així ho va dictaminar un Ban d’Alcaldia fet públic el passat dilluns 15 de juny on es reprodueixen les directrius establertes per la direcció general de Protecció Civil.

Entre les mesures de protecció addicionals, la de celebrar una revetlla en grups reduïts de persones (familiars o amics); evitar les festes amb aglomeracions de gent; mantenir les mesures de protecció i higiene per prevenir contagis, com l’ús de mascareta, la distància física entre les persones, i el rentat de mans amb aigua i sabó. Si es fa ús de pirotècnia no fer servir el gel hidroalcohòlic: són incompatibles. I evitar compartir menjar i estris a l’hora dels àpats.

A banda d’aquestes mesures, i donat que tot el terme municipal de Matadepera se situa a menys de 500 metres de terreny forestal, es disposa la prohibició d’encesa de fogueres i el llançament de coets, focs d’artifici o altres artefactes que continguin foc.

Podeu consultar el ban complet a la dreta d’aquesta pàgina així com diversos documents i enllaços d’interès.

Darrera actualització: 22.06.2020 | 23:14