Trobada amb el comerç de Matadepera

Dimarts, 26 de setembre de 2023 a les 14:05

Va reunir una quinzena de representants.

El Casal de Cultura va acollir el passat dimecres 20 de setembre al vespre una reunió on hi van estar convocats tots els establiments comercials, de serveis i restauració del poble, i que va estar presidida pel regidor de promoció econòmica i comerç Jordi Mercader, i la tècnica del servei Myriam Baez.

L’objectiu de la reunió va ser, segons Mercader, “conèixer les necessitats i inquietuds del comerç del poble, compartir idees, prioritzar objectius, i escoltar les necessitats per plantejar eines per poder implementar millores”.

A la trobada, on hi van assistir una quinzena de representants (8 de comerç, 5 de restauració i 2 de serveis), es van recollir una trentena d’iniciatives, necessitats i queixes, i d’entre els punts principals que van sortir, millorar l’accessibilitat a l’eix comercial establint un pla de mobilitat; millorar la difusió dels comerços als barris més allunyats del nucli, i conèixer les necessitats del consumidor. A partir d’aquestes conclusions, s’establiran tres comissions per definir plans de treballs conjunts amb la regidoria.

A la imatge, el carrer Sant Joan, un dels eixos comercials del poble (Foto: Miquel Badia).

Darrera actualització: 26.09.2023 | 13:20