Últim campionat d’halterofília del 2021

Dissabte, 8 de gener de 2022 a les 06:05

L’entitat local va acollir el de Catalunya de tècnica

El Club d’Halterofília de Matadepera va acollir el darrer cap de setmana de desembre el Campionat de Catalunya Tècnica, una competició que es va fusionar amb la final de la VI Lliga Catalana Infantil Mixta a causa dels dos ajornaments que la primera havia tingut per la pandèmia. Com era d’esperar, l’actuació de les esportistes del club matadeperenc va ser força destacada.

Pel que fa al Campionat de Catalunya Tècnica, Evelyn Gómez Sosa, participant en la categoria alevins de majors de 12 anys, no només va ser la guanyadora de la seva edat sinó també la que millor puntuació va treure.

Per altra banda, en la tercera i darrera jornada de la VI Lliga Catalana Infantil Mixta, Inés Guerrero Padín (12 anys), va acabar en sisena posició després d’haver disputat dues de les tres jornades. Gisela García Ortiz (13 anys), també amb dues de les tres competicions disputades, va acabar en cinquena posició. I finalment, Evelyn Gómez Sosa (12 anys), havent participat en les tres jornades va acabar guanyadora de la seva categoria.

A les imatges, foto de família dels participants, amb el regidor d’esports Albert Recasens (Fotos: Club Halterofília Matadepera).

Darrera actualització: 29.12.2021 | 10:52

Imatges