Últim dia per apuntar-se a l'Almogàvers Race

Dijous, 6 de febrer de 2020 a les 05:00

La competició que es disputa aquest diumenge tanca inscripcions.

Només se’n fan una desena a tot Catalunya d’aquest estil i Matadepera n’acollirà una. Es tracta de l’Almogàvers Race, una cursa d’obstacles que segons l’organització, ret homenatge a la valentia, la duresa, l’habilitat i l’enginy dels llegendaris guerrers medievals.  

Concebuda com “una aventura apta per a tots públics, tant per a runners individuals d’elit com per a runners open, on hi poden participar parelles, equips, famílies, i infants”, la cursa és una “aventura on la força, la resistència, l’habilitat, l’agilitat, la suspensió o fins i tot l’enginy es posaran a prova”.

La cita serà aquest diumenge 9 de febrer a partir de 2/4 de 10 del matí, i se sortirà i arribarà des del Club Deportiu Terrassa Hockey, patrocinador de l’esdeveniment, transcorrent per la carena de les Pedritxes, i entrant al Parc Natural de Sant Llorenç. Comptarà amb 30 obstacles d’agilitat, habilitat, suspensió, càrrega i fins i tot d’enginy, cosa que la diferencia d’altres curses classificades com OCR (Obstacle Course Race) amb les que es competeix. La dificultat dels obstacles és variada, n’hi ha de ben fàcils però també de complicats, de manera que tant els corredors no experimentats (“open”) com els corredors d’elit que troben obstacles prou exigents per a les seves expectatives s’ho passen d’allò més bé.

Hi haurà tres circuits: Circuit Rock (12 km i 30 obstacles), Circuit Blues (5 km i 25 obstacles) i un Circuit Mini, especialment pensat pels nens i nenes més petits (de 4 a 10 anys). Quant a les categories, no només hi podran participar corredors individualment sinó que també s’hi podrà participar en parella, en equip d’amics i fins i tot en famílies (amb nens i nens d’entre 10 i 16 anys). Les inscripcions es tanquen aquest dijous. 

Trobareu més informació clicant sobre el titular.

Darrera actualització: 06.02.2020 | 08:40