Última sessió de l'any del Cicle Gaudí

Divendres, 15 de desembre de 2023 a les 14:10

Aquesta tarda hi ha altres convocatòries al poble.

La Regidoria de Cultura continua la quarta temporada del “Cicle de cinema Gaudí” on programa mensualment una pel·lícula estrenada recentment a sales comercials, i que compta amb producció o realització catalanes. A Matadepera, la quarta sessió del curs tindrà lloc divendres 15 de desembre a les 7 de la tarda a la Sala d’Actes de l’Escola Municipal de Música Frederic Mompou. I serà amb ‘Un cel de plom’, de Miquel Roman. L'any 1945, Neus Català, jove republicana feminista, torna a França després d’haver estat empresonada per l’exèrcit alemany. Mentre recupera la seva vida, rememora els fets viscuts, quan amb un grup de dones va sabotejar la fàbrica de producció de bales on els nazis les feien treballar. La veritable resistència de la Neus Català tot just acaba de començar: la lluita per la memòria.

El preu general de l’entrada és de 4,5 €uros i 3 €uros amb descompte amb Carnet Jove, Carnet de la Biblioteca, Carnet de Família Nombrosa o monoparental o majors de 65 anys. Per a més informació, cliqueu els enllaços annexes a la notícia. La reserva d'entrades es fa a través de l'enllaç que trobareu adjunt a la notícia.

Altres convocatòries previstes

A banda de la darrera sessió de l'any del Cicle Gaudí, hi ha altres convocatòries previstes. A 2/4 de 6, al Casal de Cultura, Xarxa Matadepera ha programat una activitat que anirà a càrrec de l'especialista en educació afectiva-sexual Anna Flotats, i que portarà per nom “Aprèn i Juga amb La Marató de TV3: Mòbils, pantalles i salut sexual”. Està està adreçada a infants de 10-12 anys i les seves famílies. Hi haurà taquilla inversa dedicada a La Marató d'aquest any.

A les 6 i a l'Hotel, la formació Suma’t Matadepera vol desitjar unes bones festes i un pròsper any nou a tots els veïns i veïnes. Fins les 21 hores conviden a tothom que hi vulgui assistir a brindar amb una copa de cava i torrons.

I al mateix lloc i tres hores més tard, a les 9 del vespre i no a les 8 com s'havia anunciat, el grup matadeperenc "Orella d’ós· oferirà un concert a l’Hotel. Obert a tothom, a la passada Festa Major estava programada una actuació seva el dissabte 26 però es va haver d’anul·lar a causa de la pluja.

A les imatges, "Un cel de plom" i "Orella d'ós".

Darrera actualització: 15.12.2023 | 10:56

Enllaços

Vídeo - Àudio

Imatges