Últims dies pels tiquets i samarretes de la Diada

Divendres, 6 de setembre de 2019 a les 14:50

S’han venut prop de 400 samarretes de l’ANC

S’està acostant la celebració de la Diada, i un any més, ANC Matadepera posa a disposició dels matadeperencs tiquets per desplaçar-se a Barcelona en autocar, però també samarretes. Fins el proper dimarts o fins que s'exhaureixin, estaran disponibles a MIC Sabates (a la carretera de Terrassa, 4), els pocs tiquets i samarretes que encara estan disponibles: 33 samarretes (7 de nens i 26 d'adults) i 7 tiquets d'autocar. La venda al Casal de Cultura d'aquest divendres a la tarda s'ha anul·lat i no s'obrirà llista d'espera. La idea és tancar a 290 places, el que correspon a 5 autocars grans o potser 6 si al final hi entra algun dels mitjans. Pel que fa a les samarretes, se’n van demanar 408.

Recordar que el punt de trobada a Barcelona serà als carrers que conflueixen a la Plaça Espanya de Barcelona a partir de les 4 de la tarda. Com cada any, i des de primera hora i durant tot el dia, hi haurà diverses activitats. El tram assignat a Matadepera és el 12, tot i que és de lliure elecció. Les inscripcions es poden fer a https://diada.assemblea.cat/

A Matadepera, els autocars sortiran a les 2 de la tarda davant del Camp de Futbol, amb tornada aproximada a les 9 del vespre i al mateix lloc. El preu és de 10 €uros. El kit amb la samarreta (aportació a l’organització dels actes, ja que l’ANC no rep subvencions) que té un cost de 15 €uros.

Darrera actualització: 06.09.2019 | 15:12