Últims dies per apuntar-se als tallers per a la Gent Gran

Dimarts, 7 de setembre de 2021 a les 13:50

Les inscripcions es podran fer fins aquest divendres.   

Després d’un parell de cursos marcats per la pandèmia, la Regidoria de Benestar Social presenta una nova edició, la dotzena, de les activitats de cara al curs 2021/22. Adreçat a persones empadronades a Matadepera de més grans de 60 anys (però obert a qualsevol edat sempre i quan hi hagi places), es tracta de prop d’una cinquantena d'activitats que duen a terme persones voluntàries del poble a partir del proper dilluns 4 d’octubre.

D'entre les novetats d’aquest any, un taller de converses en italià, un de portàtils i un d’emoció i nutrició. Aquest any també es proposen converses en català, anglès, francès i alemany, aquarel·la i oli, informàtica i mòbils, taller de costura, puntes de coixí, mitja i ganxet, ninos de peluix, decoració floral, tallers de cuina, activitats musicals (cant coral, ball en línia, havaneres, sevillanes), patchwork, reciclatge d’objectes, mandales, jardineria, astronomia, i tallers fotogràfics, entre d'altres. També hi ha sortides i tallers a les escoles, i descomptes per a perruqueries i clíniques dentals, a banda d’altres activitats com racó de la memòria, gimnàstica, i ioga.

La presentació dels cursos tindrà lloc el 29 de setembre a les 7 de la tarda al Bosquet. Les inscripcions es poden fer fins aquest 10 de setembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Plaça de l’Ajuntament), de dilluns a divendres de 8.15 a 2, i els dimecres de 4 a 7 de la tarda a través de cita prèvia (93 787 02 00). Les places són limitades i s'adjudicaran per rigorós nombre d'inscripció. Totes les activitats de voluntariat són gratuïtes. La falta d’assistència continuada farà que es perdi la plaça.

Per a més informació, us podeu descarregar el banner que trobareu en aquesta mateixa pàgina. També podeu trucar al 93 787 17 69 o adreçar-vos al mateix Casal de la Gent Gran a partir del 23 d'agost. 

Darrera actualització: 07.09.2021 | 13:57