Últims dies per inscriure's a les activitats de la Gent Gran

Dimarts, 10 de setembre de 2019 a les 03:10

Es poden fer fins aquest divendres 13 a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. 

Arribant al desè aniversari, la Regidoria de Benestar Social presenta una nova edició de les activitats de cara al curs 2019/20. Adreçat a persones empadronades a Matadepera de més grans de 60 anys (però obert a qualsevol edat sempre i quan hi hagi places), es tracta de prop d’una cinquantena d'activitats que duen a terme persones voluntàries del poble a partir del proper dilluns 30 de setembre. D'entre les novetats d’aquest any, hi ha la realització d’un curtmetratge, un taller de sevillanes i un altre de petanca. Aquest any també es proposen converses en català, italià, anglès, francès i alemany, aquarel·la i oli, informàtica i mòbils, taller de costura, puntes de coixí, mitja i ganxet, ninos de peluix, decoració floral, galetes decorades, tallers de cuina, activitats musicals (cant coral, ball en línia, havaneres, piano, guitarra, solfeig), i tallers fotogràfics, entre d'altres. També hi ha sortides i tallers a les escoles, i descomptes per a perruqueries i clíniques dentals, a banda d’altres activitats com racó de la memòria, gimnàstica, ioga, country i un seminari de nutrició.

La presentació dels cursos tindrà lloc el 26 de setembre a les 7 de la tarda al Casal de Cultura. Les inscripcions es poden fer fins aquest 13 de de setembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Plaça de l’Ajuntament), de dilluns a divendres de 9 a 2, i els dimecres de 4 a 7 de la tarda. Les places són limitades i s'adjudicaran per rigorós nombre d'inscripció. Totes les activitats de voluntariat són gratuïtes. La falta d’assistència continuada farà que es perdi la plaça.

Per a més informació, us podeu descarregar el banner que trobareu a la pàgina principal d'aquesta mateixa web. També podeu trucar al 93 787 17 69 o adreçar-vos al mateix Casal de la Gent Gran.

Darrera actualització: 06.09.2019 | 10:34