Un cens de rapinyaires nocturns

Dimarts, 29 de novembre de 2022 a les 06:50

Es durà a terme durant tres sessions.

El Centre de Monitoratge de la Biodiversitat de Muntanyes Mediterrànies, iniciativa desenvolupada en el marc del Conveni de col·laboració entre la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona i l'IRBIO de la Universitat de Barcelona, organitza un cens de rapinyaires nocturns al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac amb tres sessions. Seran el dissabte 10 de desembre i el divendres 30 de desembre del 2022 i el dissabte 21 de gener del 2023 al capvespre. 

L’activitat és apta per a tots els públics, des de famílies a persones interessades en la biodiversitat, les aus rapinyaires, la natura, la conservació, la coneixença dels espais naturals i del seu entorn. Per apuntar-s'hi, cal omplir el formulari present a la pàgina web de l’equip de biologia de conservació, l’enllaç del qual trobareu en aquesta pàgina, tot indicant les dades i els dies en què es desitja participar.

Es reprèn així el cens habitual que es fa cada dos anys, però ara sense restriccions ni mascaretes i, per tant, els participants podran trobar-se quan acabin el cens en un espai en què posar en comú les seves experiències. Un o dos dies abans de l’activitat, es farà una trobada virtual per explicar-ne el funcionament. El mateix dia del cens i en finalitzar l’activitat, es farà la posada en comú presencial dels resultats obtinguts en cadascun dels punts i es compartiran experiències viscudes durant el cens. 

A la imatge, un duc (Foto: Àlex Rollán).

Darrera actualització: 25.11.2022 | 08:36