Un detingut amb antecedents 

Dimarts, 4 de gener de 2022 a les 12:15

S'investiga si podria estar vinculat en dos robatoris.

La Policia Local de Matadeperaha detingut aquesta matinada de dimarts un individu de nacionalitat estrangera que podria estar relacionat amb sengles robatoris que van tenir lloc aquest dilluns a primera hora de la tarda. 

Els fets han succeït a quarts de tres de la matinada, quan un veí ha trucat a la Policia Localalertant que s’havia trobat, mentre passejava el gos i en un dels carrers del centre, un individu amb actitud sospitosa. Una estona més tard, s’ha rebut una segona trucada per part d’un altre veí a la zona del golf. Una patrulla s’ha dirigit a la zona, localitzant finalment el subjecte a la font de les canyes, a la carretera de Castellar a Terrassa. L’individu té antecedents, no disposava de vehicle i ja ha passat a disposició judicial a primera hora d’aquest matí. 

A hores d’ara, s’està investigant si l’individu té relació amb un parell de robatoris que es van produir aquest dilluns a la tarda en sengles residències de Sant Llorenç dels Pins i la Plana, ja que una de les càmeres instal·lades en un tercer domicili on es va produir una temptativa de robatori va filmar un subjecte que respón físicament a la descripció del detingut. En el seu moment, dotacions de la Policia LocalMossos d’Esquadraes van desplaçar fins als domicilis i van iniciar una recerca sense resultats.

El regidor de Seguretat i Protecció Civil Marcel·lí Bosch ha volgut destacar, un cop més, la participació ciutadana que ha estat essencial en aquesta detenció. “Cal continuar a l’aguait i estar ben alertes per no baixar gens la guàrdia”, ha declarat.

Darrera actualització: 05.01.2022 | 07:05