Un Filmat amb feminisme i drets socials

Diumenge, 22 de novembre de 2020 a les 06:50

La mostra de creació audiovisual serà del 23 al 29 de novembre.

7 Documentals, tallers d’animació amb plastilina i de fotografia sostenible, un autocine, i la selecció de curtmetratges d’animació d’El Meu Primer Festival configuren la programació de la Mostra de Creació Audiovisual de Matadepera, el Filmat, que tindrà lloc del 23 al 29 de novembre.

La Mostra Filmat és una programació organitzada per la Regidoria de Comunicació, amb el suport de la Regidoria de Cultura i la Regidoria de Joventut. De dilluns dissabte, cada tarda es programarà un documental i un taller, al Casal de Cultura o a l’espai de l’Hotel. Els documentals es projectaran a les 19 hores i els tallers començaran a les 18 hores.

A banda dels documentals programats per cada dia de la setmana, el Filmat també inclou la projecció del documental “18+1”, en diverses sessions a l’Institut Matadepera. El documental, realitzat per l’Agència Talaia, recull el testimoni i la història personal de diversos menors estrangers no tutelats que viuen a les comarques gironines. A cada sessió es realitzarà una tertúlia amb els realitzadors de la sèrie documental, que aniran acompanyats d’algun jove protagonista del documental.

Totes les activitats del Filmat són gratuïtes, però les places són limitades per qüestions d’aforament dels espais. Per això, per tal de reserva plaça, és imprescindible fer inscripció prèvia per correu a: mtv@matadepera.cat. Tot i que en principi, totes les convocatòries són presencials, el taller de plastilina (dillluns i dimecres a la tarda) serà telemàtic a través de Zoom, l'enllaç del qual es podrà obtenir quan es formalitzi la inscripció. Encara hi ha places per a totes les activitats, tret del taller d'antotípia del diumenge, que ja s'han exhaurit. 

Podeu consultar totes les activitats programades a l’agenda que trobareu a la dreta d'aquesta pàgina. 

Darrera actualització: 20.11.2020 | 11:11