Un matí de diumenge ben ple d'actes

Diumenge, 27 d'agost de 2023 a les 06:45

Notícia actualitzada a les 11.35

Després d'una tarda - vespre -  nit d'ahir on els principals actes de la Festa Major es van veure alterats per la pluja (La cursa, les sardanes i el concert de "Orella d'Ós es van haver de suspendre, i la resta de concerts es van traslladar al pavelló), arriba el matí del quart dia d’una Festa Major que estarà marcat no només per la pluja que pot afectar altres actes sinó també per una Cercavila amb gegants que s'ha anul·lat per la pluja, i el fugaç pas de la Vuelta Ciclista, a l’hora de dinar. Com ja s'ha anunciat es recomana que es consulti l’agenda d’aquesta mateixa pàgina web o les xarxes socials de l'Ajuntament per a canvis d’última hora.

Els actes d’aquest matí arrenquen a les 9 amb dues competicions, el torneig de Festa Major i les finals del torneig d’hoquei herba, però també amb la plantada de gegants que tindrà lloc a la Plaça de l’Ajuntament. A les 10, un parell de competicions més: l’Open BTT (que ha anunciat canvis en cas de pluja: vegeu l'agenda en aquesta mateixa web; i el Torneig de Frontong. I també a les 10, el tast dolç des de la Plaça de l’Església. A les 11 començarà l’Ofici Solemne però també el Billar, i a les 12, s'ha anul·lat la Cercavila, que havia d'aarrencar a la Plaça de l’Ajuntament.

I a partir de quarts de dues, un dels moments insòlits que tindrà aquesta Festa Major: el breu pas de la volta ciclista a Espanya, "La Vuelta", que està previst que a aquesta hora comenci a passar la comitiva per l'Avinguda del Mas Sot / Passeig Matadepera, i posteriorment, a la rotonda de la Carretera de Talamanca. El trànsit es tallarà a les 14.00h i entre les 14.15h i les 14.30h està previst que passin els ciclistes. Estarà prohibit estacionar a l'Avinguda Mas Sot, Plaça Vidal i Barraquer i Passeig Matadepera. 

En aquesta web podeu consultar tot el programa d’actes: bé a través del banner de la pàgina principal o acte per acte a l'agenda. Per a canvis de darrera hora, modificacions i cancel·lacions, i tal i com us dèiem, us recomanem que consulteu l’agenda d’aquesta pàgina, permanentment actualitzada.

A la imatge, la cercavila de l'any passat, on es van recuperar els gegants.

Darrera actualització: 27.08.2023 | 11:35