Un nou curs marcat (encara) per la pandèmia

Dilluns, 13 de setembre de 2021 a les 13:15

Arrenca amb normalitat el curs escolar a Matadepera.

2.498 alumnes han començat aquest dilluns les seves classes als diferents centres educatius del poble en un curs encara marcat per les mesures de la pandèmia, tot i que no tan estrictes com l’any passat. Més enllà dels plors dels més menuts a l’hora d’anar per primera vegada al col·legi, i dels alegres retrobaments dels més grans després dels mesos de vacances, la normalitat ha estat la tònica dominant en aquesta primera jornada de presentacions, encara que els més menuts ja van fer jornades d’adaptació la setmana passada.

Pel que fa a Matadepera, l’Escola Bressol Muncipal, han començat el curs 87 nens i nenes, i a la Llar d'Infants Sagrada Família, 31. A l’Escola Joan Torredemer, 441. 415 nens i nenes estan apuntats a l’Escola Ginesta; 850 a l’Escola Montcau - La Mola incloent els Pinetons, i l’Institut de Matadepera ha començat amb 674 alumnes.

En declaracions a Matadepera.cat, la regidora d’ensenyament Carme Querol ha manifestat que les classes han arrencat “amb tota normalitat, malgrat les restriccions de la Covid-19 que s’han alleugerit una mica, tot i que sense baixar la guàrdia”. També ha declarat que “a les vacances s’han dut a terme algunes obres de reforma i manteniment dels centres educatius”.

A les imatges, el primer dia de col·legi, aquest matí, a  Matadepera. (Fotos: Miquel Badia).

Darrera actualització: 13.09.2021 | 13:16

Imatges

. . .