Un parell de competicions al Camp de Golf

Dimarts, 16 d'octubre de 2018 a les 19:20

Van tenir lloc el cap de setmana del 6 i el 7 d’octubre

El Camp de Golf Municipal va acollir el primer cap de setmana d’octubre sengles competicions. D’una banda, la cinquena prova de la Lligueta 9 forats i de l’altra, la vuitena volta del Gran Prix 9 forats.

Pel que fa a la primera, els guanyadors van ser Miquel Villalonga Guitart (1er classificat HCP indistint); Carlos Iribarren Donadeu (2on classificat HCP indistint), Carles Iribarren Posa (1er classificat infantil cadet); Oriol Broca Sauquet (1er classificat benjamí aleví) i Benjamí Busquets Berenguer (1er classificat scratch indistint).

Pel que fa al Grand Prix 9 forats els guanyadors van ser Josep Prats Mañosa (1er classificat HCP inferior); Ramon Izquierdo Núñez (1er classificat HCP superior); i Joan Panissello Ferragut (1er classificat Infantil Cadet HCP).

De cara a les properes setmanes, es prepara el final del Campionat de Tardor, i al novembre, les dues proves finals de la lligueta, i el Campionat familiar.

A la dreta, els guanyadors dels torneigs: a la imatge superior, el del Gran Prix, i a la de sota, els de la lligueta.

Darrera actualització: 15.10.2018 | 16:03