Un pregó nostàlgic i d’agraïment

Divendres, 25 d'agost de 2023 a les 19:35

El Toni i la Carme repassen la seva història amb el poble

Després de prop de trenta anys a Matadepera, el proper 30 de setembre, la històrica botiga BTT Sport Matadepera, tanca les seves portes. I és per això que ha estat d’allò més oportú que la comissió de Festa Major, encarregués als seus responsables, el Toni Camanyes i la Carme  Sanmartín (més coneguts com “El Toni i la Carme del BTT”) el Pregó de la Festa Major que ha tingut lloc amb uns minuts de retard, a ¼  i 5 minuts de 8 del vespre des de la Plaça de l’Ajuntament.

Amb la presència de diversos regidors encapçalats per l’alcalde Guillem Montagut que s’estrena com a tal en una Festa Major i que ha fet una introducció apelant a la participació,  el Toni i la Carme han començat el seu pregó apuntant que “Fa uns gairebé 40 anys que ens dediquem al món del ciclisme, i a Matadepera ens hem dedicat a tot, però sobretot a fer amics, molts amics”. De fet, evocant el dia en què van obrir la botiga, han apuntat que només rebien felicitacions de benvinguda, “i ens vàrem sentir molt ben acollit. Va ser molt emocionant”, han continuat.

Els pregoners han repassat l’activitat que han dut a terme al llarg dels anys al poble, a banda de la botiga: han organitzat fires multisectorials, han fet un club, diverses iniciatives, algunes d’elles, molt exitoses (el Camí Moliner, les Rondelles, l’Open BTT de la Festa Major, la pedalada en BTT per les Festes de Sant Sebastià), i fins i tot i han format part de la Junta de comerciants.

“El dia 30 de setembre tanquem, però continuarem organitzant tot tipus de sortides”, han continuat, per acabar agraint a “clients, amics, i socis del BTT: sense vosaltres no haguéssim arribat tan lluny”.

Acabat el pregó, s’ha iniciat la Cercavila des del mateix Ajuntament. (Foto: Miquel Badia).

Darrera actualització: 25.08.2023 | 19:37