Un recordatori sobre el confinament nocturn

Dimarts, 17 de novembre de 2020 a les 06:45

Les mesures estan vigents fins, com a mínim, aquest diumenge.

A través de la Regidoria de Seguretat i Protecció Civil, l’Ajuntament de Matadepera vol recordar les restriccions dictades pel Govern de la Generalitat que manté, en principi fins aquest diumenge a les 12 de la nit, el confinament nocturn, que prohibeix tots els desplaçaments i la circulació per les vies públiques entre les 10 de la nit i les 6 del matí. Tanmateix, resten també vigents el confinament municipal dels caps de setmana, i el nacional per a tots els dies tret dels casos establerts per llei.

Cal recordar que amb aquesta disposició, els serveis i comerç minorista poden estar oberts fins a les 9 del vespre; que la restauració està tancada, tret del servei de recollida de menjar per emportar a les 10 de la nit i de lliurament a domicili fins a les 11 de la nit. El consum de menjar i begudes a les vies públiques no està permès, i els parcs públics i infantils estan oberts fins a les 8 del vespre. Des d’aquest passat dissabte, a més, han pogut reobrir els centres d’estètica, al mateix temps que s’estableix una limitació a un màxim de 100 persones als actes de culte.

Les limitacions horàries no afecten a serveis essencials i d’urgència: sanitaris, farmàcies, combustibles, emergències i actuacions judicials.

La distància social és imprescindible per evitar contagis. A la imatge, fent cua a una peixateria del carrer Sant Joan (Foto: Miquel Badia).

Darrera actualització: 16.11.2020 | 13:45