Una nova fase de restriccions amb lleugers retocs

Dilluns, 22 de febrer de 2021 a les 05:50

Estarà en vigor en principi fins a la mitjanit d’aquest diumenge.

A les 12 de la nit han entrat en vigor les mesures aprovades pel Govern de la Generalitat aquest dissabte, i que, amb petites variacions, prorroguen les d’aquestes darreres setmanes, però amb alguns retocs més que les relaxen una mica. Estaran en vigor en principi 7 dies, fins a la mitjanit d’aquest diumenge.

Entre les novetats més destacades, es permet el lleure educatiu per a infants d'infantil i primària, tant en espais interiors com a l’aire lliure, en grups màxims de 6 persones; i es permeten extraescolars per tota entitat pública o privada (dins o fora del centre educatiu), incloent esport escolar, per infants d'infantil i primària, tot i que amb la limitació de grups de 6 alumnes per aula o espai.

També es permet l’esport escolar, que no tindrà la limitació de 6 persones i podrà entrenar en el grup habitual estable, equiparant-lo amb l’esport federat. Finalment, i pel que fa a extraescolars per a joves a partir d’educació secundària obligatòria només es podrà fer si es mantenen els grups de convivència estable de l’aula.

La resta de mesures dictades continuen en vigor.

A la dreta, el confinament nocturn segueix vigent (Foto: Miquel Badia). 

Darrera actualització: 19.02.2021 | 12:27