Una perruqueria canina al centre

Dimarts, 17 de gener de 2023 a les 20:15

Està situada al carrer Pratginestós.

L’estilista canina Maria Ramírez acaba d’obrir un nou establiment a Matadepera: “Canina & Spa”, una perruqueria canina que està situada al carrer Pratginestós, 10 local B. La inauguració va tenir lloc aquest passat divendres i va comptar amb la presència de l’alcalde Nil López.

S’atendran totes les races de gossos i s’ofereixen diverses tècniques de perruqueria. L’estilista Maria Ramírez, a més, està especialitzada en gossos d’aigua (PDAE), que tenen un pèl molt característic. Entre els diversos serveis que es poden trobar: tall a tisora, tall a màquina, stripping (perruqueria de gossos de pèl dur), banys i, fins i tot, tractaments d’ozoteràpia per tractar infeccions, fongs, ferides o cicatrius.

L’horari del nou centre serà de dilluns a divendres, de 10 a 19 hores i els dissabtes, de 10.00h a 14.00h hores (amb hores convingudes). Es pot contactar amb Maria Ramírez per telèfon (666 04 97 68), per correu electrònic (spamariaramirez@gmail.com), o bé, per instagram (@mariaramirez_estisitacanina).

A la imatge, Maria Ramirez amb l’alcalde Nil López el dia de la inauguració del local. A sota, el seu interior (Fotos: Comunicació).

Darrera actualització: 17.01.2023 | 13:56

Imatges