Una quinzena d'actes per culminar el diumenge

Diumenge, 27 d'agost de 2023 a les 15:35

Algunes de lels convocatòries han canviat d'ubicació.

Esports, jocs de taula, cinema, exhibicions, concerts... la tarda d’aquest quart dia de Festa Major presenta una quinzena de convocatòries, aptes per a tots els públics. Com ja es va anunciar, alguns actes han quedat afectats per la pluja, de manera que es recomana  consultar l’agenda d’aquesta mateixa pàgina web o les xarxes socials de l'Ajuntament per a canvis d’última hora.

A nivell musical hi ha l’espectacle familiar “Beatles for kids” (19.00h al Pavelló i no a l'Esplanada com estava previst) però també una exhibició de country (18.00h al Casal de Cultura i no a la carretera de Terrassa com s'havia anunciat), tango argentí per a tothom (19.00h al Casal de Cultura i no a la Plaça de Cal Baldiró com s'havia anunciat), un concert de música urbana (20.00h), i la cantada d’havaneres (22.00h al Pavelló i no a la Plaça de l'Ajuntament). No cal oblidar també l’exhibició castellera (18.00h que si plou tindrà lloc al Pavelló, abans de l'actuació de "Beatles for kids"), ni l’última sessió del Matadepera Grindhouse (21.00h al CAU i  no al Gimnàs de l'Escola Ginesta, com s'havia també anunciat).

Pels esportistes, hi ha les finals del torneig d’hoquei herba (16.00h), el partit de futbol del CF Matadepera (17.00h), el lliurament de premis del Torneig de Golf (17.30h), i el torneig de Futbol Sala Sènior (18.00h). Pels aficionats als jocs de taula, hi ha el Trencaclosques per a grans i petits (17.00h a l'edifici infantil de l'Escola Ginesta i no a la Plaça del Casal com s'havia anunciat), els Escacs (17.30h al Casal de la Gent Gran i no al carrer Sant Joan com estava previst) i el torneig de bridge (17.30h).

En aquesta web podeu consultar tot el programa d’actes: bé a través del banner de la pàgina principal o acte per acte a l'agenda. Per a canvis de darrera hora, modificacions i cancel·lacions, i tal i com us dèiem, us recomanem que consulteu l’agenda d’aquesta pàgina, permanentment actualitzada.

A la imatge, “Beatles for kids”

Darrera actualització: 27.08.2023 | 16:18