Una tarda ben atapeïda de convocatòries

Dissabte, 26 d’agost de 2023

Hi ha 9 actes previstos amb algun canvi d'última hora. 

La tarda del dia més intens de Festa Major presenta una dotzena de convocatòries previstes, algunes de les quals podrien quedar alterades per l’amenaça de pluja. Per aquest motiu, us recomanem que consulteu l’agenda d’aquesta mateixa pàgina web o les xarxes socials de l’Ajuntament per a canvis d’última hora.

A 2/4 de 5 de la tarda s’ha organitzat “El Campament”, una activitat familiar que tindrà lloc al Bosquet. També hi haurà la inauguració de l’exposició de totxos en una de les aules del Casal de Cultura (17.00h), i al Centre d’Art Contemporani El Pla (Plaça del Pla de Sant Llorenç 2) hi ha un taller d’experimentació (17.30h). A les 6, Silent Disco Adventure Tours i a les 18.30h, un concert de sardanes a la Plaça del Casal de Cultura amb la Cobla Contemporània.

Els esports estaran ben representats: Torneig de Futbol 7 (15.00h), Vine a jugar a hoquei (17.00h), torneig de futbol 3x3 Escoleta (17.00h), Torneig de Futbol Sala Sènior (18.00h),i la recuperada Cursa Popular (18.00h).

El Sopar de Germanor recupera l’escenari de la Plaça de les Acàcies (21.30h) i es recorda que fins a les 4 no es podrà reservar taula. El dia acabarà amb la Festa Jove a l’esplanada entre la carretera de Sabadell i l’Avinguda del Mas Sot.

En aquesta web podeu consultar tot el programa d’actes: bé a través del banner de la pàgina principal o acte per acte a l'agenda. Per a canvis de darrera hora, modificacions i cancel·lacions, i tal i com us dèiem, us recomanem que consulteu l’agenda d’aquesta pàgina, permanentment actualitzada.

A la imatge, el darrer Sopar de Germanor celebrat a la Plaça de les Acàcies, el 2018 (Foto: Miquel Badia).

Darrera actualització: 26.08.2023 | 14:31