Valoració positiva de la Festa del reciclatge

Dimarts, 11 de maig de 2021 a les 18:50

Va tenir lloc aquest dissabte al matí

“Malgrat les restriccions i el format reduït de la festa d'aquest any, la valoració que en fem des de l'Ajuntament es molt positiva”, ha declarat el regidor d’Obres, Serveis i Habitatge, Pol Roura fent balanç de la Festa del Reciclatge que es va celebrar el passat dissabte 8 de maig. I és que, malgrat que la pandèmia encara ha condicionat bona part del format de la celebració, “tots esperem que l’any que ve puguem retornar a la normalitat dels altres anys”, ha afirmat el regidor.

La festa, organitzada un any més per la Regidoria de Obres, Serveis i Medi Ambient va arribar a la seva quinzena edició (si no comptem evidentment l’any passat), coincidint amb el dia en què es va posar en marxa la recollida selectiva d’escombraries (el 5 de maig de 2005) que ha fet de Matadepera el municipi que més recicla d’arreu del país.

En aquesta ocasió, la festa va tenir lloc al matí: a la Plaça del Casal de Cultura hi va haver un taller de construcció de joguines amb materials reciclats de Viu el Parc. I a quarts d’una, l’espectacle "La Filomena se'n va al mercat" de Jordi Palet amb els Ministrils del Raval i Akba Valldaura al Bosquet. A banda d’aquestes dues activitats, i coincidint amb la Setmana Internacional del Compost 2021 també hi havia un plafó explicatiu sobre l'autocompostatge i un compostador col·locats al Bosquet.

Paral·lelament a aquestes activitats i fins al 30 de maig, recollida de roba als centres educatius del municipi, Casal de Cultura i Casal de la Gent Gran.

A la dreta, diverses imatges dels actes de dissabte (Fotos:  Miquel Badia)

Darrera actualització: 10.05.2021 | 10:19