Visites al jaciment de la cova Simanya

Diumenge, 24 de setembre de 2023 a les 06:10

Es fan els caps de setmana i cal fer reserva. 

El passat 2 de setembre es van reprendre les visites guiades al jaciment arqueològic de la Cova Simanya, una de les cavitats més grans del massís de Sant Llorenç, que ofereix un itinerari interpretatiu guiat per donar a conèixer als visitants els treballs arqueològics en curs i aproximar-los al context geològic i natural de la cova.

Les visites s’ofereixen tots els dissabtes, festius i darrer diumenge de cada mes, a 2/4 d’11 del matí. El preu de la visita és de 6 €uros; 5 €uros per als majors de 65 anys; 4 €uros els menors d'entre 4 i 12 anys; i gratuït per als menors de 4 anys. Cal portar llanterna, bon calçat, abric i aigua. També és recomanable portar casc, tot i que no imprescindible. Pel que fa a l’accessibilitat, aquesta activitat no és accessible per a persones amb problemes de mobilitat i no es recomana per a persones amb vertigen.​​​  Les places són limitades i cal fer reserva prèvia al correu electrònic p.santllorenc.simany@diba.cat. 

L’itinerari guiat comença al Centre d’Informació del Coll d’Estenalles amb una introducció al Parc Natural i a la geologia del massís i continua a la cova Simanya amb la visita al jaciment arqueològic, on s’han descobert les primeres ocupacions humanes del massís.

Per a més informació, podeu clicar l’enllaç que trobareu en aquesta mateixa pàgina.

(Foto: XPN).

Darrera actualització: 19.09.2023 | 12:56