XIV Torneig de Tennis inclusiu

Dimecres, 17 de maig de 2023 a les 19:10

Va tenir lloc aquest passat cap de setmana.

El CD Terrassa Hockey va organitzar aquest passat cap de setmana una nova edició del Torneig de Tennis Inclusiu, que ha arribat a la seva 14a edició, i que ha tingut per objectiu demostrar el compromís del club amb la inclusió i l'esport per a tothom.

Usuaris de Prodis, Fupar, Atendis, Catalonia i Cipo van tenir l'oportunitat de compartir pista amb els socis del club, aprenent i practicant l'esport. “Ha estat una gran mostra de la força i la determinació de la comunitat per a superar barreres i fomentar la igualtat d'oportunitats”, han declarat fonts de l’organització.

A la jornada hi va assistir, entre d’altres personalitats, Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, Nil López, alcalde de Matadepera, i Mireia Solsona, exalcaldessa de Matadepera, així com representants de les entitats participants.  

A la fotografia, d'esquerra a dreta: Mireia Solsona, Beta Marquès, presidenta de Prodis, Lídia Martí, presidenta del CD Terrassa Hockey, Nil López, David del Moral, president de la junta de tennis del CD Terrassa Hockey, que va organitzar l'esdeveniment, i Marta Puig, presidenta de Fupar.

Darrera actualització: 16.05.2023 | 11:28

Imatges