Esports

Matadepera és un municipi que viu l'esport. Avui en dia, gran part dels matadeperencs practiquen activitat esportiva gràcies a l'oferta que el sistema esportiu i el parc natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac ofereixen a joves, petits i grans.

A més de l'àmplia oferta privada dels clubs esportius de les rodalies i de les instal·lacions esportives dels centres docents, el sistema esportiu municipal de Matadepera compta amb un gran pavelló multifuncional, amb un camp de futbol, amb el complex poliesportiu de les piscines municipals i amb la gestió del Camp de Golf Municipal.Gràcies a aquestes instal·lacions, des de l'àrea d'esports de l'ajuntament s'organitzen activitats dirigides, cursos, escoles d'iniciació esportiva i es col·labora activament amb altres organitzacions o entitats per a la promoció d'actes esportius puntuals.

Aquests equipaments esportius també s'utilitzen perquè les entitats esportives locals organitzin les activitats de promoció i competició esportiva que tradicionalment més seguiment han tingut al poble, com l'hoquei, el futbol, el futbol sala, però també el golf, el billar o l'excursionisme, esports que tenen les seves corresponents entitats.

Però no ens volem aturar aquí; des de la Regidoria d'Esports, conscients de l'evolució constant que viu el món de l'activitat física i l'esport, estem treballant per ampliar l'oferta d'activitats i serveis així com la dotació i l'estat de conservació dels espais esportius.

Per tot això, i més, esperem comptar amb el suport i la col·laboració de tots els habitants de Matadepera així com de tots els organismes encarregats del foment associatiu de l'esport i de participació ciutadana per tal que el municipi pugui ser conegut amb el nom de "Matadepera, territori per a l'esport".

C/ Pompeu Fabra s/n (Camp de Golf) - 08230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 03 97
Horari:  
Dimecres de 17 a 19 h. (amb cita prèvia).
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 02.07.2019 | 10:01