Festes

La Regidoria de Festes és l'encarregada de programar, impulsar i donar suport en l'organització de les festes tradicionals i locals al llarg de tot l'any. Les festes locals són aquelles que ens identifiquen com a poble i una de les més destacades a Matadepera és la que se celebra a mitjans de gener en honor de a Sant Sebastià, un dels copatrons de la vila. Les Festes de Sant Sebastià ens recorden el passat rural de Matadepera i giren entorn a un pi que és plantat a la plaça de Cal Baldiró, al centre del poble, al voltant del qual s'organitzen altres activitats, com el ja famós Concurs de Grimpaires o el Ball de l'Arbre

L'altra festa més assenyalada del calendari és naturalment, la Festa Major, que es fa en honor a l'altra patró de la vila, Sant Joan i que coincideix en el darrer diumenge del mes d'agost. Aquí s'hi organitzen prop d'una vuitantena d'activitats per a totes les franges d'edat.

Matadepera també viu amb intensitat altres festes que estan presents al calendari de pobles i ciutats de Catalunya, com el Nadal, Reis, o el Carnaval.

Pere Aldavert, 4 (Casal de Cultura) - 08230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 787 02 00
Horari:  
Dijous de 10 a 11 h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 02.07.2019 | 10:00