Salutació de l'Alcalde

Us donem la benvinguda a matadepera.cat, un espai en línia que us obre les portes de Matadepera perquè pugueu conèixer-lo des de qualsevol lloc del món. Aquí trobareu tota la informació que necessiteu, així com l'oportunitat de participar i interactuar amb nosaltres. Descobrireu en profunditat el nostre municipi, situat a la vora del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac i a pocs kilòmetres de la capital de Catalunya: Barcelona.
 
Matadepera és un poble del qual ens sentim tots molt orgullosos. La seva qualitat de vida, el seu entorn privilegiat i les seves tradicions centenàries en són uns clars exemples d'això. A més, és un municipi vibrant i actiu, amb una gran varietat d'entitats, empreses i associacions que volem que segueixin augmentant. Si tens alguna idea no dubtis en fer-nos-la arribar per veure com podem fer-ho per donar-li vida!
 
Des de l'Ajuntament de Matadepera, apostem fermament per les polítiques digitals i la transparència i, per això, estem posant-lo al dia. De manera que en aquesta pàgina web trobareu accés a totes les dades públiques i a una àmplia gamma de serveis en línia que podeu realitzar de manera còmoda. Si no trobes el que busques, no dubtis en contactar amb l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) o al WhatsMat, ambdós casos al 937870200.
 
Us convidem a explorar aquest espai web així com també us animem a seguir-nos a les xarxes socials de l'Ajuntament (Instagram, Twitter i Facebook), així com a Matadepera Ràdio (matadeperaradio.cat) i a Matadepera TV (YouTube).
 
Estic a la vostra disposició.

Guillem Montagut Marquès.
Alcalde de Matadepera.
Darrera actualització: 30.06.2023 | 08:17
Darrera actualització: 30.06.2023 | 08:17