Salutació de l'Alcalde

Benvinguts a Matadepera.cat, l’espai web que obre les portes de Matadepera arreu del món. Una finestra per a informar-vos, participar i interactuar, però també per a totes les persones que estigueu interessades a conèixer a fons el nostre municipi, porta del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Matadepera és un poble del qual ens podem sentir orgullosos, tant per la seva qualitat de vida i entorn privilegiat com per la seva activitat i dinamisme. Som un municipi amb un gran nombre d’entitats i associacions, però també el poble d’emprenedores i emprenedors que projecten la seva empremta arreu de Catalunya i al món.

Des de l'Ajuntament de Matadepera apostem fermament per les polítiques digitals i la transparència; per tant, en aquest web, així com també a l’apartat de Govern obert, tindràs accés a totes les dades públiques i a un ampli ventall de tràmits en línia que podràs realitzar còmodament.  

Et convido doncs que accedeixis a aquest espai web. El nostre repte és que te'l facis teu, que hi naveguis, ja sigui per a buscar informació o bé per a participar i dir-hi la teva. I si ho vols, també pots donar un cop d’ull a les xarxes socials de l’Ajuntament que estan actualitzades:

Estic a la vostra disposició.

Nil López.
Alcalde de Matadepera.

 

Darrera actualització: 24.07.2019 | 12:12
Darrera actualització: 24.07.2019 | 12:12