El quartet Barbershop tanca els Concerts de Tardor

Dissabte, 17 d'octubre de 2020 a les 14:20

Serà aquest diumenge als exteriors de l'església de Can Roure.

L’Associació de Veïns de Les Pedritxes organitza el segon Concert de Tardor, en el marc d'un festival dedicat enguany a la veïna Sílvia López, qui va traspassar el novembre del 2019. El quartet Barbershop Metropolitan Union tancarà la programació aquest diumenge a partir de les 12 del migdia, als terrenys adjacents de l'església de Can Roure.

La formació de Granollers, portarà fins a Matadepera versions de The Beatles o Billy Joel, entre altres, així com de pel·lícules Disney o els Simpson. Humor i música es barregen en un grup compost pel tenor Daniel Morales, pel lead Martí Doñate, el baix German de la Riva i el baríton Joan Mas.

Pel que fa a les mesures de seguretat, l’associació veïnal indica que serà obligatori l’ús de la mascareta a partir dels 6 anys. El públic romandrà assegut en tot moment i dividit segons grups de convivència estable. La separació entre agrupacions serà de més d’1,5 metres. Hi haurà disponibilitat de gels hidroalcohòlics per a les persones que actuïn, així com per al públic general. No es compartiran aliments. El finalitzar el concert, l’organització oferirà un petit refrigeri individual. Cal fer reserva prèvia de la plaça a través del correu electrònic associaciopedritxes@gmail.com. L'entrada al concert té un cost de 5 €.

A la dreta, l'actuació de la setmana passada amb el Cabaret Berlinès (Fotos: Miquel Badia)

Darrera actualització: 16.10.2020 | 13:31

Imatges