Agenda

  • . El ‘Documental del Mes’ canvia d'escenari Dimarts, 6 d'octubre de 2020 a les 19.00 h

    La Regidoria de Cultura comença la sisena temporada d’"El Documental del Mes", una prolongació del festival DocsBarcelona que ofereix cada mes un documental de procedència internacional, en versió original, subtitulada en català i amb entrada gratuïta. En aquesta temporada, les sessions tindran lloc a l'Auditori de l'Escola Municipal de Música Frederic Mompou, al costat del Pavelló Primer d'Octubre. La sessió d'aquest octubre tindrà lloc el dimarts 6 a les 7 de la tarda i en ella es projectarà “Cachada” (Marlén Viñayo, 2019).

    Cinc venedores ambulants d’El Salvador exposen les seves vides en un taller de teatre. Allà parlen de les seves vivències als mercats i a les seves llars, la qual cosa els permet reviure els traumes que han patit al llarg de la seva vida. A través d’aquest experiment liderat per la professora Egly Larreynaga, aquestes dones –Magaly, Magda, Ruth, Chileno i Wendy–  viuen una transformació profunda que els permetrà descobrir la seva pròpia veu i adonar-se dels efectes que ha provocat en elles i en els seus fills la realitat violenta i masclista que les envolta.

    Per tal de seguir estrictament les mesures de compliment de l’Escola de Música, l’entrada i sortida dels espectadors del documental serà per la porta que dona directament al parc. L’horari serà de les 18:45 a les 19:00 i caldrà fer una relació dels espectadors amb el nom i alguna dada de contacte (mòbil o correu electrònic). A més a més es prendrà la temperatura a tots els assistents que no podran accedir a la Sala si la temperatura és superior a 37,5. Un cop començat, no es permetrà l’accés a la Sala.

Darrera actualització: 23.08.2017 | 16:49
Darrera actualització: 23.08.2017 | 16:49