"Benvinguts a pagès" també a Matadepera
La Generalitat de Catalunya va presentar aquest dimecres 1 de juny i al Museu de la Pagesia de Castellbisbal la segona edició de “Benvinguts a pagès” un cap de setmana de portes obertes a gairebé 200 explotacions agrícoles i ramaderes d’arreu de Catalunya. L’acte va comptar amb la participació del president del Consorci de Turisme, Víctor Puig, del primer tinent d’alcalde i regidor de promoció econòmica i turisme de Castellbisbal, Toni Pons, així com d’altres membres del plenari del Consorci de Turisme i de productors i restauradors que participen al projecte, entre els que hi figurava la Regidora de Cultura i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Matadepera. De forma gratuïta, “Benvinguts a pagès” es proposa descobrir com s’elaboren els aliments que consumim habitualment, apostant pel producte de proximitat, posar en valor el món rural i potenciar el turisme i la gastronomia. D’entre els municipis del Vallès que hi participen hi figuren Terrassa, Sant Llorenç Savall, Vacarisses, Castellbisbal, Viladecavalls, Sant Quirze del Vallès i Matadepera, a través del Restaurant Can Vinyers. “Benvinguts a pagès” inclou gastronomia, allotjament, visites a museus, centres d’interpretació, visites guiades i ofertes especials, entre d’altres al·licients. Us podeu descarregar a la dreta de la pàgina principal el díptic editat al respecte. A la dreta, un moment de la presentació de la campanya. A sota, detall del cartell.