Edgar González, finalista al Concurs del Millor Cuiner
El cuiner del Restaurant Can Vinyers Edgar González ha tornat a quedar finalista al Concurs del Millor Cuiner de l’any, una iniciativa organitzada pel Restaurant El Cel de les Oques i Bizarre, que compta amb la col·laboració de diversos establiments i el suport del Gremi d’Hosteleria de Terrassa. La convocatòria, que arriba aquest any a la vuitena edició i que s’emmarca en el programa d’actes de la Festa Major de Terrassa, tindrà la final el proper dilluns a 2/4 de 6 de la tarda a la Plaça de la Torre del Palau. Els altres finalistes són Alfons Ferrero, de L’Alegria del Teatre, Joan Sala, de Lossum, Keco Martínez, d’El Cel de les Oques, Laura Clols, de Ristol Real Club de Golf El Prat, Marc Castro, de Ristol Viladecavalls, Mari Quero, de Ca la Mari, i Oriol Navarro, d’El Tastet, segons ha informat la versió digital de “La Torre”. González ha guanyat ja en tres ocasions el guardó del Millor Cuiner de l’Any, la darrera de les quals, fa un parell d’anys. A la imatge, Edgar González treballant a Can Vinyers l’any 2009 (Foto: Miquel Badia).