Edgar González, segon millor cuiner de l'any
El cuiner del Restaurant Can Vinyers, Edgar González, ha quedat en segona posició al Concurs del Millor Cuiner de l’Any, que va tenir lloc durant la Festa Major de Terrassa, aquest passat diluns 7 de juliol. González s’ha quedat a les portes del premi en aquesta edició del concurs. El guanyador va ser Marc Castro, cuiner del Restaurant Ristol de Viladecavalls i, en tercera posició, el duet Alfons i Miquel Ferrero, del Restaurant L’Alegria del Teatre. Els xefs participants a la prova van haver d’elaborar un empedrat de mongetes del ganxet amb oli d’oliva d’Ullastrell. La iniciativa està organitzada pel Restaurant El Cel de les Oques i Bizarre, i que compta amb la col·laboració de diversos establiments i el suport del Gremi d’Hosteleria de Terrassa. González ha guanyat ja en tres ocasions el guardó del Millor Cuiner de l’Any, la darrera de les quals, fa un parell d’anys. A la imatge, Edgar González treballant a Can Vinyers l’any 2009 (Foto: Miquel Badia).