El Celler celebra 50 anys amb una gran festa

Tindrà lloc a partir de les 6 de la tarda i serà oberta a tothom. 

No es compleixen cada dia. I menys un establiment de restauració, sotmès a les dictadures no sempre justes de modes i tendències. Però aquest any 2018, el degà dels restaurants de Matadepera arriba al mig segle de vida, i per commemorar aquesta destacada efemèride es farà una celebració al carrer Gaudí, davant el restaurant aquest diumenge 30 de setembre a partir de les 6 de la tarda i fins a les 12 de la nit. Hi haurà algun concert, foodtracks, parlaments institucionals, barres i fins i tot DJ’s per acabar la festa, oberta a tothom.

El Restaurant El Celler va obrir les seves portes l’any 1968, aprofitant l’espai que ocupava l’hortet de la casa familiar del seu propietari. Als anys 70’s i 80’s es va anar transformant en un restaurant de referència de la mà de Lluís Bernils, i en part pels viatges que va realitzar a d’altres referents gastronòmics com El Bulli o Can Faves. Als anys 90’s, fins i tot, va aconseguir una estrella Michelin, una experiència que no va acabar de reeixir. “No tinc gens de gana de recuperar-la, les nostres estrelles són els clients”, va explicar l’any passat Lluís Bernils a La Gaseta.  

Acompanyat pels seus dos fills, Ricard i Pau, s’ha apostat des de fa anys pel client de proximitat. “Volem donar un bon tracte amb un bon menjar a un preu assequible”, assegura Bernils.

Feu clic en la imatge per a veure-la més gran