El Celler celebra els seus primers 50 anys

Ho va fer amb una gran festa aquest passat diumenge. 

Amb el carrer Antoni Gaudí tallat i moltíssima gent, el Restaurant El Celler va celebrar aquest passat diumenge 30 de setembre el seu primer mig segle de vida. I ho va fer en un acte presentat pel periodista matadeperenc Pere Mas, i amb la presència institucional de l’alcaldessa Mireia Solsona.

La celebració va començar als volts de les 6 de la tarda i es va allargar fins passada la mitjanit, amb un concert, foodtracks, parlaments institucionals, barres, un enorme “50” i fins i tot DJ’s per acabar la festa. I tot amb els tres responsables del restaurant: Lluís Bernils i els seus dos fills Ricard i Pau.

El Restaurant El Celler va obrir les seves portes l’any 1968, aprofitant l’espai que ocupava l’hortet de la casa familiar del seu propietari. Als anys 70’s i 80’s es va anar transformant en un restaurant de referència de la mà de Lluís Bernils, i en part pels viatges que va realitzar a d’altres referents gastronòmics com El Bulli o Can Faves. Als anys 90’s, fins i tot, va aconseguir una estrella Michelin, una experiència que no va acabar de reeixir. “No tinc gens de gana de recuperar-la, les nostres estrelles són els clients”, va explicar l’any passat Lluís Bernils a La Gaseta.  

A la dreta, diversos moments de la celebració (Fotos: Miquel Badia)

Feu clic en la imatge per a veure-la més gran