El restaurant La Balma tanca les seves portes
El popular restaurant La Balma, al carrer Sant Joan 63, ha tancat aquest diumenge les seves portes després de gairebé onze anys d’activitat. “Matadepera és un poble molt maco per viure però difícil per treballar-hi”, va declarar la seva responsable, Bibiana Isern (foto) al “Matadepera Notícies” de Matadepera Ràdio d’aquest passat dijous. “I una de les raons de plegar és que els períodes de vacances es fan sovint molt llargs”. L’origen del restaurant arrenca de quan Isern va associar-se amb el cuiner Xavi Ribot per muntar un local al centre del poble. Al local hi havia una botiga de mobles que es deia també ‘La Balma’: era una casa vella i després de moltes reformes van obrir les seves portes el 26 de juliol de 1999. “I encara que no m’agradava la cuina, i de fet, continua sense agradar-me, ens hi vam aventurar”. Punt de trobada gastronòmic del poble, lloc de reunions, trobades “i algunes confidències”, Isern afirma que “el millor de tots aquests anys ha estat sens dubte les persones que he conegut”. Bibiana Isern i el cuiner Toni obriran properament un nou restaurant a Blanes, població amb la que hi té vincles afectius. També es dirà “La Balma”.