Es presenta el Passaport de Cuina Vallès

Cuina Vallès, el col·lectiu de cuiners del Vallès Occidental, va presentar aquest passat dimarts 29 al Restaurant Can Vinyers el Passaport Gastronòmic que ha entrat en vigor aquest dijous. A l’acte de presentació hi va assistir la regidora de comerç Montse Royes i la totalitat de cuiners i cuineres del col·lectiu, encapçalats pel seu president, Carles Calsina; la presidenta del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, Olga Olivé; així com representants dels municipis que han participat en aquesta iniciativa, que s’uneix a les ja tradicionals que formen part de l’històric d’aquesta associació de cuiners que aquest any celebra els 7 anys de la seva fundació. La normativa del passaport estableix, entre les seves mesures, que els seus titulars i els seus acompanyants es beneficiaran d’un 20 % de descompte en els preus de la carta, begudes no incloses, excepte el Restaurant Capritx, que per les seves peculiaritats tindrà condicions especials. El passaport nomes podrà tenir un segell de cada restaurant i obtenir el descompte només una vegada. Serà imprescindible reserva prèvia i comunicar que se’n vol fer ús. Hi haurà un màxim 4 persones per reserva. El titular podrà obtenir tres premis, estades a dos hotels + el premi del Vallès Golf. A més si s’aconsegueixen els 12 segells s’entrarà al sorteig d’un sopar per a dues persones al Celler de Can Roca. El passaport només es pot utilitzar en els restaurants de Cuina Vallès, i per poder beneficiar-se del descompte serà imprescindible presentar-lo, i que estigui segellat per el restaurant emissor. El passaport té una vigència fins el 31 de maig de 2015, i la promoció no és vàlida els dies 25, 26 i 31 de desembre de 2014 i 1 i 6 de gener de 2015. Cuina Vallès és un col·lectiu de cuiners actiu i referent dins la província que està format per 13 establiments de 10 municipis del Vallès Occidental: Can Feu de Sabadell, Can Vinyers de Matadepera, Capritx de Terrassa; El cel de les oques de Terrassa; 9 de la borriana de Sabadell; Garbí de Castellar del Vallès; La Terrassa del Museu de Terrassa; Ristol de Viladecavalls; Lossum de Sant Quirze del Vallès; Can Piqué de Montcada i Reixac; Tast & Gust de Cerdanyola del Vallès; El cingle de Vacarisses, i Ca’l Esteve de Castellbisbal. A la dreta, dos moments de la presentació del Passaport Gastronòmic, amb la regidora Montse Royes.

Feu clic en la imatge per a veure-la més gran