Mor Juli Soler, copropietari del restaurant "El Bulli"

El terrassenc amb vinculació matadeperanca Juli Soler, que va ser soci i director del Restaurant “El Bulli” durant més de trenta anys, ha mort aquest dilluns a la matinada a Rubí als 66 anys i després d’una malaltia neurodegenerativa. Nascut a Terrassa l’any 1949, amb família a Matadepera i una casa a Els Rourets, Juli Soler havia començat a treballar en el sector de l'hostaleria al costat del seu pare i des dels 13 anys va estar vinculat al món de la restauració, encara que la seva passió pel rock també el va portar després a dirigir algunes discoteques, així com diversos negocis vinculats amb la música, com la botiga de discos del carrer Font Vella “Transformer”. Al 1981 va arribar a la Cala Montjoi on va ser director i cap de sala del restaurant “El Bulli” i al 1984 va fitxar al cuiner Ferran Adrià, fins arribar a convertir el restaurant en el millor el món, i canviant, des de llavors, la concepció de la gastronomia. Després del seu tancament, l’any 2011, Juli Soler es va consagrar al projecte del El Bulli Foundation amb Adrià, una iniciativa de la que es va haver de retirar l’any següent per centrar-se en la recuperació de la malaltia que li van diagnosticar. La cerimònia de comiat serà aquest dimarts a les 4 de la tarda al Tanatori de Terrassa.

Feu clic en la imatge per a veure-la més gran