12ª cursa de la Mont-rodon a Matadepera

Diumenge, 3 de febrer de 2019 a les 10.00 h

Organitzada per la Unió Excursionista, Matadepera acollirà el 3 de febrer la dotzena ena edició de la cursa de muntanya Mont-rodon. En aquesta edició, els participants recorreran un total de 13,5 km i 600 metres de desnivell positiu per corriols tècnics del massís del Mont-rodon i la costa del Tet en un recorregut 90% corriol. Hi haurà diversos avituallaments i a l’arribada, un aperitiu per a tothom.

La sortida tindrà lloc a les 10 del matí des de la Plaça del Casal de Cultura, i l’hora màxima d’arribada serà al mateix lloc a la 1 del migdia. L’entrega de dorsals tindrà lloc el mateix dia des de les 8 del matí i fins ¾ de 10. La participació està limitada a 500 corredors. S’estableixen diverses categories: menors de 18 anys; de 18 a 23 anys; de 24 a 39; de 40 a 49; i majors de 50 anys. Un quart d’hora després de la sortida hi haurà la Mini Mont-rodon pels més menuts, les inscripcions de la qual són presencials al mateix dia. L’entrega de premis serà a 2/4 d’1 del migdia i n’hi ha previstos 20: els tres primers/es de la classificació general masculina i femenina, el primer masculí i femení de cada categoria i el primer i primera local, amb aquest ordre de prioritat. També hi haurà un obsequi per a tots els participants.

Les inscripcions, així com les bases completes de la cursa es poden fer a través de la pàgina web http://www.cursamontrodon.cat/inscripcions/ o presencialment a BTT Sport i Informàtica Matadepera (Matadepera), i a Kñera Running (Terrassa).

Darrera actualització: 14.01.2019 | 13:24