XIII Festa del Reciclatge a Matadepera

Dissabte, 5 de maig de 2018 a les 10.00 h

Un any més, el que fa tretze, la Regidoria de Medi Ambient ha organitzat una nova Festa del Reciclatge per commemorar el dia en què es va posar en marxa la recollida selectiva d’escombraries (el 5 de maig de 2005) que ha fet de Matadepera el municipi que més recicla d’arreu del país.

En aquesta ocasió, la festa tindrà lloc el mateix dissabte dia 5 de maig a la Plaça de Cal Baldiró i hi haurà diverses activitats programades. A partir de les 10 i fins a les 11:30, “cuina de reaprofitament”, un taller gratuït a càrrec de “les Arrels” pel qual es necessita inscripció prèvia fins al 2 de maig a puntjove@matadepera.cat; i a 2/4 d’1, un concert de la Banda de Matadepera. També està previst un Taller de reciclatge de jardineria amb els Amics del Pessebre de Matadepera; un Taller de Mandales amb llavors i elements naturals; i Jocs infantils de participació construïts amb materials recuperats, amb Guixot de 8.

Tampoc hi faltarà el Mercat d’Intercanvi i de segona mà amb participació gratuïta però inscripció prèvia fins al 2 de maig a puntjove@matadepera.cat; un Punt d’Informació Gratuïta sobre recollida selectiva i compostadors amb lliurament de material per afavorir la recollida selectiva; un Joc de Reciclatge per ensenyar als nens i nenes a reciclar; i un punt d’informació de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, amb un cotxe elèctric on s’informarà del projecte “Som mobilitat”.

Darrera actualització: 17.04.2018 | 09:23