Excursió a l’ermita romànica de Santa Creu de Palou

Diumenge, 27 de gener de 2019 a les 07.30 h

La Unió Excursionista de Matadepera ha programat pel diumenge 27 de gener una excursió a l’església romànica de Santa Creu de Palou i la Masia El Farell. Se sortirà des del pavelló pel cantó de la Riera a 2/4 de 8 del matí i el desplaçament en cotxes particulars es farà fins l’aparcament del pont de Vilomara. El recorregut, d’11 quilòmetres és fàcil i el temps a invertir, 3 hores i quart sense comptar aturades. D’aquesta manera, la Unió Excursionista de Matadepera vol completar la segona part de l’excursió de “Les Masies”  que es va fer el mes de gener a Puigdaura i Matarrodona. 

El Farell és una masia fortificada del segle XVII amb diferents afegits que impressiona per la seva alçada. Es podran apreciar finestres i portes de diferents estils i la resta d’unes tines. L’ermita de Santa Creu és del segle XI, i encara que estigui en runes, es conserven l’àbsida, el campanar i la façana principal. Per l’itinerari, amb senders amples i pràcticament plans, es passarà per la Casa Nova de Sant Jaume, les Tines de Cal Padre, la Pedrera, Les Tines del Docte i la bassa-pantà de l’ermita, tornant a l’aparcament per la Riera de Santa Creu. A l’excursió cal portar esmorzar. Cal inscriure’s per correu electrònic a  uem@uem.cat o al telèfon 608 096 668. Tota la informació es pot trobar al web de l’entitat.

Cal tenir en compte les noves normes pels qui encara no estan federats. En el moment de fer la inscripció, cal portar, les següents dades: Nom i cognoms; DNI, data de naixement, telèfon  i correu electrònic. Un cop entrades aquestes dades al fitxer de la FEEC, ja no caldrà que les torneu a posar cada vegada que es vagi a fer una nova excursió. Sense aquestes dades no es podrà assegurar al participant.

A la imatge, l’ermita de Santa Creu.

Pavelló Primer d'Octubre

Carrer Enric Genescà, s/n - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 06 94
Correu electrònic: esports@matadepera.cat
Horari:  
Dilluns i divendres de 8:00 a 11:00. Tardes de dilluns a divendres de 16:00 a 23:00. Caps de setmana segons partits federats.
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 22.01.2019 | 11:58