Excursió a l’ermita romànica de Santa Creu de Palou

Diumenge, 27 de gener de 2019 a les 07.30 h

La Unió Excursionista de Matadepera ha programat pel diumenge 27 de gener una excursió a l’església romànica de Santa Creu de Palou i la Masia El Farell. Se sortirà des del pavelló pel cantó de la Riera a 2/4 de 8 del matí i el desplaçament en cotxes particulars es farà fins l’aparcament del pont de Vilomara. El recorregut, d’11 quilòmetres és fàcil i el temps a invertir, 3 hores i quart sense comptar aturades. D’aquesta manera, la Unió Excursionista de Matadepera vol completar la segona part de l’excursió de “Les Masies”  que es va fer el mes de gener a Puigdaura i Matarrodona. 

El Farell és una masia fortificada del segle XVII amb diferents afegits que impressiona per la seva alçada. Es podran apreciar finestres i portes de diferents estils i la resta d’unes tines. L’ermita de Santa Creu és del segle XI, i encara que estigui en runes, es conserven l’àbsida, el campanar i la façana principal. Per l’itinerari, amb senders amples i pràcticament plans, es passarà per la Casa Nova de Sant Jaume, les Tines de Cal Padre, la Pedrera, Les Tines del Docte i la bassa-pantà de l’ermita, tornant a l’aparcament per la Riera de Santa Creu.

A l’excursió cal portar esmorzar. Cal inscriure’s per correu electrònic a  uem@uem.cat o al telèfon 608 096 668. Tota la informació es pot trobar al web de l’entitat.

A la imatge, l’ermita de Santa Creu.

Pavelló Municipal

Carrer Enric Genescà, s/n - O8230 Matadepera - Barcelona
Telèfon: 93 730 06 94
Correu electrònic: esports@matadepera.cat
Horari:  
Dilluns i divendres de 8:00 a 11:00. Tardes de dilluns a divendres de 16:00 a 23:00. Caps de setmana segons partits federats.
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 17.01.2019 | 12:34