Jan Margarit guanya la Dolomites Skyrace

Dimarts, 25 de juliol de 2017 a les 00:00
El jove atleta matadeperenc Jan Margarit es va proclamar el passat 22 de juliol campió de la Dolomites Skyrace, sisena prova del circuit mundial de les Skyrunner World Series i que aquest any arriba a la seva 20a edició. En la modalitat d'skyrace els corredors han hagut de superat 23,5 quilòmetres de recorregut amb un desnivell positiu superior als 1.900 metres. Margarit va sumar el seu primer triomf en una prova de la Copa del Món després d'imposar-se amb un temps de 2 hores, 6 minuts i 20 segons. El jove corredor va guanyar amb 22 segons d'avantatge sobre el segon classificat, l'italià Davide Magnani, i va completar el podi Marco DiGasperi, que va creuar la meta a un minut del guanyador. A la dreta, Jan Margarit en plena competició. A sota, amb Laura Orgué, guanyadors de la 20a edició de la Dolomites Skyrace en les respectives categories masculina i femenina.
Darrera actualització: 23.08.2017 | 17:33