Ragna Debats guanya l’Olympus Running

Dilluns, 10 de juliol de 2017 a les 00:00
La corredora matadeperenca, Ragna Debats, del Club Esportiu La Cameta Coixa, va guanyar el passat 24 de juny l’Olympus Running, celebrada a la localitat de Malathria, a Grècia. Aquesta cursa, que puja fins al Mont Olimp, residència dels déus, és classificatòria per a la Copa del Món d’Skyrunning. Debats va aconseguir la victòria amb un temps de 5 hores i 18 minuts, una marca amb la qual va batre el rècord femení de la prova, que fins llavors ostentava la nord-americana Stevie Kremer. A la seva pàgina de facebook, l’atleta explicava que “després d’un treball de molts anys amb molta constància, he guanyat per primera vegada una prova de la copa del món! La cursa ha sigut impressionant! Un veritable honor poder pujar a la muntanya dels déus grecs i veure en primer pla el tron de Zeus!”. El podi femení de l’Olympus es va completar amb Laura Sola en segona posició (amb un temps de 5 hores i 32 minuts) i Hillary Allen en tercer lloc (amb un temps de 5 hores i 37 minuts). Els corredors que van participar a la categoria absoluta de l’Sky Classic de la catorzena edició de l’Olympus van superar un desnivell de 3.200 metres positius al llarg de 44 quilòmetres. En total, a la cursa hi van participar 900 atletes. A la dreta, Ragna Debats, eufòrica, a la meta.
Darrera actualització: 23.08.2017 | 17:32