Final de la lligueta de 9 forats al Camp de Golf

Dissabte, 10 de novembre de 2018 a les 00:20

Diumenge passat es va disputar la sisena i darrera prova

Les instal·lacions el Club de Golf Municipal van acollir el passat 4 de novembre la sisena i darrera prova de la lligueta de 9 forats que s’ha disputat aquestes darreres setmanes. Al lliurament de premis, al que hi va assistir el regidor d’esports Quico Sala, es va distingir tant als guanyadors de la prova final com els de la lligueta. També es va fer sorteig de premis entre tots els participants de la lligueta.

Els guanyadors de la darrera prova van ser Oriol Ribó Arboledas (1er hcp indistint); Juan Antonio Fernández (2on hcp indistint); Jan Roca Pibrall (1er infantil / cadet hcp); Albert Ordeix Colomer (1er benjamí 7 aleví hcp), i Josep Riba Cabana (1er scratch).

Els guanyadors de la lligueta (amb els quatre millor resultats de les sis proves realitzades) van ser Ramon Martí Bonet (1er hcp indistint); Benjamí Busquets Berenquer (2on hcp indistint); Jan Roca Pibrall (1er infantil / cadet hcp); Xavi Yagüe Cuadros (1er benjamí / aleví hcp); i Jose Luís Rodríguez Hidalgo (1er scratch indistint).

A la imatge, foto de família amb els guanyadors i el regidor Quico Sala.

Darrera actualització: 08.11.2018 | 16:07