Relats amb nom de dona

Dimecres, 6 de març de 2024 a les 14:05

Exposició de “Petits Detalls” al Casal de Cultura.

Amb motiu de la celebració del 8M, l’associació Petits Detalls ha muntat al Casal de Cultura l’exposició fotogràfica “Relats amb nom de dona”, on es presenten les desigualtats de gènere a Uganda a través de 7 relats individuals, de 7 dones que han acceptat explicar la seva història, fotografiats per la fotoperiodista Meritxell Prats.

Amb aquesta exposició, Petits Detalls intenta explicar com a Uganda, “tot i que el problema és global, les dones pateixen unes barreres socials o desigualtats per el simple fet de ser-ho, raó per la qual l'activitat conta com a acció d'educació per la justícia global i desenvolupament”, segons es pot llegir al seu programa de mà. 

La mostra es podrà veure fins al divendres 22 als horaris d’obertura de l’equipament i el seu responsable, Quico Germain serà entrevistat aquest dijous al "Matadepera Notícies" de Matadepera Ràdio (20.00h).

Petits Detalls és una associació sense ànim de lucre, fundada el desembre de 2014, que es dedica a promoure projectes de cooperació internacional en un dels països més pobres i subdesenvolupats del món: Uganda. Els seus projectes, que tenen com a objectiu principal millorar el nivell de vida de la dona, la infància i, per conseqüència, de les futures generacions, es basen en l’educació, el desenvolupament social i la salut bàsica. L'entitat forma part de la Taula de Solidaritat de Matadepera i concorre a les subvencions de cooperació que es convoquen cada any.

A la imatge, l'exposició a la Sala d'Actes del Casal de Cultura (Foto: Petits Detalls).

Darrera actualització: 06.03.2024 | 20:25