Activitats per a la Festa Major 2024

Dimecres, 10 d'abril de 2024 a les 06:10

Es podran presentar fins al 6 de maig.

Ja fa setmanes que la Regidoria de Festes està treballant en la Festa Major 2024, que tindrà lloc, com sempre, el darrer cap de setmana del mes d’agost. La Comissió de Festa Major convida a entitats i clubs a participar-hi amb alguna activitat per tal d’enriquir el programa d’actes.

Tanmateix, hi ha també dues activitats que ja figuren al programa d’actes on també s’hi pot participar: d’una banda els Tastets de les Entitats, que tindran lloc el divendres dia 30 d'agost a la plaça de l'ajuntament, on hi haurà taules i cadires per a tots aquells que vulguin sopar amb el que les entitats ofereixen. De l’altra, les barres: el divendres 30 i el dissabte 31 d'agost al vespre hi haurà barres a l'esplanada de la carretera de Sabadell / Avinguda Mas Sot on es farà la festa jove.

Tots aquelles entitats i clubs, doncs, que estiguin interessats en participar en qualsevol dels tres àmbits poden enviar un correu a cultura@matadepera.cat amb el màxim nombre de detalls (lloc, hora, activitat, necessitats) i fins al 6 de maig.

A la imatge, el sopar de les entitats de l'any passat (Foto: Miquel Badia). 

Darrera actualització: 08.04.2024 | 12:45