Arrenca el segon cicle d’arts escèniques

Diumenge, 8 d'octubre de 2017 a les 00:00

El segon cicle de la Temporada d’Arts Escèniques i Música a Matadepera, que organitza la Regidoria de Cultura arrenca aquest diumenge i es perllongarà fins al desembre amb espectacles de teatre, la poesia, la música, la dansa, i fins i tot el circ. I tots, per 5 €uros.

“No és tan fàcil”, una divertida comèdia de Paco Mir obrirà el cartell. Aquesta primera actuació tindrà lloc el 8 d’octubre a les 19 hores a la Sala d’Actes del Casal de Cultura. L’obra serà interpretada per la Companyia Estrena Morena sota la direcció de Pedro Ortega i amb Carles Prats, Jep Barceló i Marta Tricuera. “No és tan fàcil” és una comèdia que parla del món de la parella un cop aquesta és unida en matrimoni. Després d’uns quants anys d’estar casat, en Quique decideix deixar la seva dona, l’Andrea. Tot fent una copa en un bar qualsevol explica al cambrer la seva decisió.

La segona cita amb les arts escèniques tindrà lloc el 20 d’octubre a les 20 hores a la Sala d’Actes del Casal de Cultura. Es tracta d’un recull de Sonets de Shakespeare, que aniran a càrrec del Grup de literatura d’Amics de les Arts i Escola de Municipal de Música-Conservatori de Terrassa. Seran interpretats per Marissa Josa i Albert Novellon amb l’acompanyament musical de Jordi Reguant.

El cicle continuarà amb la música del Quartet Morphings amb el Concert de Paper de Música de Capellades. L’actuació tindrà lloc el 27 d’octubre a les 20 hores al Casal de Cultura. El grup de saxos, que està format per Christophe Grèzes, Eddy Lopez, Anthony Malkoun-Henrion, i Matthieu Delage interpretaran obres de Maurice Ravel, Felix Mendelssohn, Enric Granados, i Ástor Piazzolla, entre d’altres. Fianlment, el 29 d’octubre a les 12 hores al Casal de Cultura tindrà lloc “Escola de Bruixeria”, de la Companya Comediarte. L’acte està organitzat per Xarxa Matadepera.

Trobareu més informació a l’agenda i al banner situat a la capçalera d’aquesta pàgina. 

Darrera actualització: 05.10.2017 | 12:24