Campionat d’Espanya màster d’halterofília

Dijous, 24 de maig de 2018 a les 18:05

Va comptar amb 4 representants del Club Halterofília Matadepera

València va acollir el passat cap de setmana el Campionat d’Espanya màster d’halterofília que va tenir la participació de més de 150 participants d’arreu de l’estat. El torneig era classificatori pel mundial màster que tindrà lloc el proper mes d’agost a l’Hospitalet de Llobregat. El Club Halterofília Matadepera va comptar amb la participació de 4 representants, que van estar acompanyats de l’entrenador Francisco Gómez Navarro.

En categoria femenina, Dàmaris Sosa va aconseguir medalla d’or aconseguint el seu tercer campionat d’Espanya màster en W35 i categoria 69 quilos, assolint un total olímpic de 167 quilos, la segona millor marca W35 i la tercera de tota la competició femenina amb 230.85 punts sinclair. Maria José Gómez per altra banda, va emportar-se una medalla de plata en W35, i en categoria 90 quilos va realitzar un total olímpic de 90 quilos.

En la categoria masculina, Lorenzo Roldán va assolir medalla d’or guanyant el seu segon campionat d’Espanya màster en categoria M45 categoria 56 quilos amb un total olímpic de 149 quilos. A banda de realitzar un nou rècord d’Espanya màster en arrencada amb 67 quilos, en categoria M35 i fins 85 quilos, Muñoz es va classificar en cinquena posició amb un total olímpic de 232 quilos.

Els tres primers classificats pel proper mundial màster seran doncs Dàmaris Sosa, Lorenzo Roldán i Juan Muñoz.

A la dreta, Juan Muñoz en plena competició. A sota, els medallistes amb el seu entrenador.

Darrera actualització: 25.05.2018 | 09:24