Campionat Familiar al Camp de Golf

Diumenge, 1 de desembre de 2019 a les 07:10

Va tenir lloc el passat cap de setmana.

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc al Camp de Golf Municipal el campionat Familiar, modalitat Stableford per parelles i a 18 forats. Com és habitual a tots els campionats, al finalitzar la primera volta, es va oferir un refrigeri i tot seguit continuar amb la segona volta. Diumenge es va fer el repartiment de premis a les parelles guanyadores.

La primera parella classificada handicap va ser Germán Diez del Río i David Coote. La segona, Joel Polo Burillo i Albert Ordeix Colomer. Finalment, la primera parella classificada scratch va ser per Jan Roca Pibrall i Jordi Roca Llongueras.

Els propers 14 i 15 de desembre tindrà lloc, com cada any, el Campionat de Nadal.

A la dreta, alguns dels guanyadors del campionat amb el regidor d'esports Albert Recasens.

Darrera actualització: 26.11.2019 | 11:51