Comencen les passejades guiades al Parc Natural

Dimecres, 6 de febrer de 2019 a les 02:15

Organitzades per la Diputació, s’adrecen a un públic general

Per donar a conèixer el seu entorn i ric patrimoni natural i cultural, entre els mesos d'aquest passat gener i juny i setembre i desembre del 2019 el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac organitza els diumenges al matí sortides guiades adreçades a un públic general i familiar. Per poder-hi participar, cal reservar prèviament als organitzadors de l’activitat escollida.

Els trenta-vuit itineraris programats aquest 2019, que van arrencar el passat gener, tenen una durada d'entre dues i quatre hores i es duen a terme en diferents indrets de l'espai protegit per tal d'oferir una visió àmplia de la diversitat del paisatge
i del patrimoni. Així, n'hi ha per conèixer el relleu de la serra de l'Obac, els forns de calç, la riera de Talamanca, les tines de la vall del Flequer, la vinya, els bolets, el bosc i les orquídies, les herbes de Sant Joan, els ocells i els mamífers, etc., i d'altres que ressegueixen les històries de maquis i de masies, les rutes dels bandolers i, també, sortides poètiques.  

Totes estan guiades per coneixedors experts del territori que ajuden els participants a interpretar i comprendre els paisatges i a descobrir interessants racons amagats.

Podeu consultar totes les passejades en el programa que trobareu a la dreta d’aquesta pàgina.

A la imatge, tines de la vall del flequer. 

Darrera actualització: 04.02.2019 | 15:17