Disponible l’aplicació d’emergències a la policia

Divendres, 1 de febrer de 2019 a les 11:55

Beesafe - from Home to town està disponible a l’App Store i a Google Play.

Des de fa unes hores, ja està disponible l’aplicació del pànic que l’Ajuntament de Matadepera va anunciar fa setmanes que posaria en marxa. Es tracta de “Beesafe - from Home to town” una app que s’ha creat perquè la població tingui una via directa de connexió i alarma amb la policia local, sense intermediaris. En tan sols 15 segons, l’usuari enviarà avisos d’emergència o incidències urgents als agents més propers.

A la pantalla principal hi ha quatre tipus d’alarmes per activar, en funció de l’emergència: en taronja, si hi ha intrusos a casa, en blau fosc en cas que es tracti d’incidències amb l’alarma de casa, en verd per si es detecta activitat sospitosa a alguna casa veïna i en blau clar per si s’observa presència estranya al carrer. Per tal de poder fer ús de l’aplicació, prèviament caldrà configurar el perfil d’usuari amb la informació de la casa i la seva ubicació.

La regidora de Governació, Montse Royes, insisteix en la importància que la població faci un bon ús de l’aplicació i que es prioritzin els avisos d’emergències urgents, per tal de no col·lapsar la policia local. L’aplicació ha estat desenvolupada per l’empresa Abalit Technologies S.L. i té un cost de 14.950€.   

Us podeu descarregar un díptic informatiu que trobareu a la dreta d’aquesta pàgina.

Darrera actualització: 14.02.2019 | 11:41