Margarit fa una segona posició al Trail Cap de Creus

Dissabte, 13 d'abril de 2019 a les 12:50

Va tenir lloc aquest passat diumenge.

El jove corredor matadeperenc Jan Margarit ha participat aquest passat cap de setmana a la Trail Cap de Creus, que amb 23 quilòmetres de recorregut i 1.200 metres de desnivell positiu, s’emmarca en les Golden Trail National Series. La prova de diumenge va ser la tercera de les quatre que conformen el circuit i que són classificatòries per a la final que es disputarà a l’octubre a l’Sky Pirineu.

Malgrat que Jan Margarit tenia ganes de repetir el triomf assolit fa un parell d’anys, un altre corredor, Eduard Hernández el va superar amb un temps d’1 hora, 49 minuts i 44 segons. El matadeperenc va entrar en segona posició amb un temps d’1 hora, 52 minuts i 15 segons. El podi masculí el va tancar Carlos García amb 1 hora, 54 minuts i 34 segons. En la categoria femenina, Yngvild Kaspersense, Núria Gily i Gisela Carrion van conformar el podi.

A la foto, Jan Margarit en una imatge cedida per la mateixa competició.

Darrera actualització: 11.04.2019 | 10:37